Over ons

Helder Werk, gevestigd in Delft, heeft sinds 2002 uitgebreide ervaring met het aanbieden van stoelmassages. We verzorgen stoelmassages bij meer dan 150 organisaties en bedrijven, variërend in omvang en qua branche. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket aan vitaliteitsdiensten gericht op inspanning, ontspanning en bewustwording.

Hoe het begon

Toen Norbert in 1999 afstudeerde als Shiatsu therapeut begon hij op kleine schaal Shiatsu stoelmassages te geven bij bedrijven, in die tijd een vernieuwend fenomeen. Al gauw breidde ons klantenbestand zich uit waardoor hij collega masseurs ging inhuren en zo groeide Helder Werk uit tot een van de grootste aanbieders van stoelmassage in Nederland. In de loop van de jaren kwamen hier ook overige vitaliteitsdiensten bij.

Helder Werk team 2

Ons doel

Ons doel is het vergroten van de vitaliteit van medewerkers. We helpen bedrijven en organisaties om invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid met een breed aanbod van programma’s en diensten. We verzorgen eenmalige activiteiten, doorlopende programma’s en evenementen van één of meer dagen. Zo creëren we met elkaar een werkomgeving waar iedereen vanuit zijn eigen kracht een maximale bijdrage levert aan het resultaat van de organisatie.

Onze visie

Vitaliteitsmanagement staat hoog op de agenda van veel bedrijven. En niet voor niets. Het tempo waarin we leven en werken ligt hoog en de grenzen tussen werk en privé vervagen steeds meer. Om duurzaam te kunnen presteren op niveau, is aandacht voor vitaliteitsmanagement cruciaal. Aandacht voor vitaliteit is belangrijk voor werkgevers om medewerkers te motiveren, om nieuw talent aan te trekken en tevens te behouden voor de organisatie.

Onze aanpak

Bij Helder Werk gaan we verder dan alleen het verzorgen van stoelmassages. Ons doel is om daadwerkelijk een positief verschil te maken in het welzijn van medewerkers en organisaties. Met onze persoonlijke aanpak, massages op maat en holistische benadering, willen we bijdragen aan een gezonde en energieke werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en vitaal voelt. Helder Werk kenmerkt zich door volgende werkwijze:

Uniek reserveringssysteem

Bij Helder Werk streven we ernaar om organisaties en medewerkers volledig te ontzorgen en te voorzien van een stoelmassage-ervaring die écht het verschil maakt.  Ons reserveringssysteem, specifiek ontworpen voor het boeken van stoelmassages, is uniek in de mark door de volgende kenmerken: 

  • Uitermate gebruiksvriendelijk
  • Ontlast jullie organisatie omdat medewerkers zelf hun reservering maken en kunnen wijzigen 
  • Geen algemeen boekingssysteem, maar een systeem dat specifiek voor stoelmassages ontworpen is
  • Flexibel zodat we snel klantwensen kunnen implementeren
  • AVG proof en voldoet aan de wet digitale toegankelijkheid
  • Helpdesk die 5 dagen per week beschikbaar is voor je medewerkers