Het team

Met ons team van 145 masseurs die woonachtig zijn in alle regio’s van Nederland, zetten wij ons dagelijks met passie in om medewerkers vitaal aan het werk te houden.

Ons team bestaat uit gediplomeerde stoelmasseurs die een vierjarige beroepsopleiding op Hbo-niveau hebben gevolgd. Zij kunnen de stoelmassage aanpassen aan de wensen en eventuele gezondheidsklachten van medewerkers. Dit maakt dat de stoelmassages fijn en ontspannen zijn om te ondergaan, maar vooral ook effectief zijn in het verminderen of voorkomen van klachten.

Back-office team

Naast ons team van stoelmasseurs, is ons back office team fulltime bezig om onze bestaande en nieuwe relaties te managen. Er is altijd iemand beschikbaar om de vragen van medewerkers of HR te beantwoorden. Graag stellen wij ons even voor: 

Norbert

Toen Norbert in 1999 afstudeerde als Shiatsu therapeut begon hij op kleine schaal Shiatsu stoelmassages te geven bij bedrijven, in die tijd een vernieuwend fenomeen. Al gauw breidde ons klantenbestand zich uit waardoor hij collega masseurs ging inhuren en zo groeide Helder Werk uit tot een van de grootste aanbieders van stoelmassage in Nederland. Norbert is eigenaar van Helder Werk en tevens directeur en docent van Iokai, de vierjarige beroepsopleiding tot shiatsutherapeut. 

Leen

Leen is naast bedrijfskundige ook therapeut met specialismen in yoga, mindfulness, ademwerk en stoelmassage. "Bij Helder Werk kan ik mijn passie voor lichaamswerk combineren met mijn bedrijfskundige achtergrond. Doordat ik zelf een burn-out heb gehad voel ik een persoonlijke missie om medewerkers vitaal aan het werk te houden met onze diensten." 

 

Onze masseurs aan het woord