Stoelmassage kosten

De kosten van een Shiatsu Stoelmassage

De kosten van Shiatsu stoelmassages op het werk kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en het aantal medewerkers binnen jullie organisatie, de duur van de massage en de gewenste frequentie.

Vanaf € 22,50 per massage.

Omdat wij geloven in de duurzame voordelen van stoelmassages voor jouw medewerkers, bieden we een lager tarief voor doorlopende opdrachten (minimaal 1 dag per maand). De effecten van Shiatsu stoelmassages worden namelijk nog groter naarmate je ze vaker aanbiedt binnen je bedrijf. Wist je dat stoelmassages ook fiscale voordelen heeft voor werkgevers? Lees gauw verder!

Adviesgesprek

Dat stoelmassages zowel voor werknemers als de werkgever voordelen heeft, is duidelijk. Maar waar begin je? Hoeveel medewerkers maken er gebruik van en wat kost het?

Vanuit onze 20 jaar ervaring weten we dat elke sector zijn eigen unieke behoefte heeft als het gaat om stoelmassages. Wij denken graag met jullie mee over de juiste vorm (incidenteel of structureel) en de gepaste hoeveelheid stoelmassages die passen binnen het budget.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Ministerie van Justitie en Veiligheid

"Ten behoeve van de vitaliteit van medewerkers stellen wij onze medewerkers 4 dagen per week in de gelegenheid om stoelmassages te boeken.

Helder Werk verzorgt al ruim 15 jaar stoelmassages voor ons. Het reserveringssysteem van Helder Werk is makkelijk en inzichtelijk. De service is goed / er wordt snel gereageerd vanuit Helder Werk, zowel per app, per mail en per telefoon. We zijn tevreden en hopen nog lang gebruik te maken van hun stoelmassages."

Carin van Imhoff - de Groot | Facilitair Management Ministerie van Justitie en Veiligheid

Masseurs door heel NL
Tevreden klanten
Gegeven massages

Goed om te weten

Fiscale voordelen van een stoelmassage

Niet alleen wij vinden het belangrijk om jou als werkgever te ondersteunen in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers. De belastingdienst stimuleert dit ook. Daarom behoren stoelmassages als Arbo voorziening tot de ‘nihil’ waardering binnen de werkkostenregeling. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden verstrekt zonder dat dit ten koste gaat van de “vrije ruimte” in de werkkostenregeling

Deze voorwaarden zijn:

  • Je hebt als werkgever een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé besparing voor de werknemer.

Indien niet wordt voldaan aan deze voorwaarden kunnen de stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt, maar gaan ze wel ten koste van de “vrije ruimte” in de werkkostenregeling. Deze vrije ruimte wordt ieder jaar opnieuw bepaald. 

Meer informatie is te vinden op de website van de belastingdienst

Bekijk ook