Stoelmassage op het werk

Investeer in het welzijn van je medewerkers met stoelmassages op het werk

Met onze hoogwaardige Shiatsu stoelmassages creëer je een gezonde en energieke werkomgeving. Zo zorg je dat je medewerkers zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook ontspannen en vitaal aan het werk blijven.

Vanaf € 22,50 per massage.

Onze stoelmassages zijn afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de medewerkers. Door onze persoonlijke en holistische aanpak streven we naar fysieke en mentale ontspanning van je medewerkers. Zo zullen je medewerkers na 20 minuten al een volledig opgeladen en ontspannen gevoel ervaren.

Gezonde medewerkers

Als werkgever wil je graag iets doen voor je medewerkers. Dat gaat verder dan alleen het verlagen van ziekteverzuim. Het is meer dan ooit van belang om goed voor je personeel te zorgen.

Zeker in deze tijd waarin personeel schaars is en medewerkers langer blijven werken, wil je duurzame inzetbaarheid waarborgen en zorgen dat je medewerkers gemotiveerd en vitaal aan het werk blijven.

Helder Werk ondersteunt je bij het realiseren van deze doelen. Al meer dan 20 jaar is het onze passie om medewerkers vitaal aan het werk te houden. Wij bieden de hoogste kwaliteit Shiatsu stoelmassages die zowel doorlopend als incidenteel kunnen worden afgenomen.

Onze stoelmassages zijn afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de medewerkers. Door onze persoonlijke en holistische aanpak streven we naar fysieke en mentale ontspanning van je medewerkers.

Gretha Veerman Rietlanden Terminals

"Het eerste contact met Helder Werk verliep gelijk al prettig en informeel. Een offerte werd snel gemaakt en afspraken nagekomen.

Wij hebben hier een stoelmasseur waar wij zeer tevreden over zijn. Onze medewerkers zijn ook zo tevreden over de interventie en de masseur zelf, dat wij de periode weer verlengd hebben.

Al met al een fijne samenwerking, snel schakelen, goed bereikbaar en een goede masseur!"

Gretha Veerman | HR manager Rietlanden Terminals B.V.

Masseurs door heel NL
Tevreden klanten
Gegeven massages

Goed om te weten

Waarom een stoelmassage

Stoelmassage op het werk is meer dan alleen een moment van ontspanning. Het is een investering in het welzijn van je medewerkers en een effectieve manier om stress te verminderen, de productiviteit te verhogen en de werksfeer te verbeteren. 

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, laat je zien dat je waarde hecht aan het welzijn van je medewerkers en creëer je een gezonde en energieke werkomgeving waarin zij zich prettig voelen.

> Ga naar 'Voordelen van een stoelmassage'.

Bekijk ook