Stoelmassage op locatie

Stoelmassages op locatie tijdens een evenement of vitaliteitsprogramma

Een stoelmassage voor medewerkers als blijk van waardering voor hun inzet, als onderdeel van een vitaliteitsprogramma, op een beurs of als relatiegeschenk voor een zakenpartner? Onze hoogwaardige Shiatsu stoelmassages zijn perfect geschikt om op locatie te verzorgen.

Vanaf € 22,50 per massage.

Onze stoelmassages gaan verder dan alleen het ontspannen van de spieren. We streven naar een complete ervaring, waarbij we kijken naar de mens als geheel, zowel fysiek als mentaal. Na een sessie van slechts 20 minuten zullen de deelnemers zich volledig opgeladen en ontspannen voelen.

Een investering in het welzijn en de productiviteit

Stoelmassages op locatie zijn meer dan alleen een moment van ontspanning. Het is een investering in het welzijn van de deelnemers, wat een positief effect heeft op de productiviteit en werksfeer. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, toon je als organisatie betrokkenheid bij het welzijn van je medewerkers en creëer je een gezonde en energieke werkomgeving waarin zij zich prettig voelen.

Naast stoelmassages op het werk, worden onze Shiatsu stoelmassages vaak ingezet tijdens evenementen of vitaliteitsprogramma’s. We denken hierin graag met je mee en bieden daarom maatwerk voor stoelmassages op locatie, afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de deelnemers. Onze ervaren stoelmasseurs zorgen ervoor dat elke deelnemer een persoonlijke en holistische benadering ervaart, wat voor zowel fysieke als mentale ontspanning zorgt.

Astrid Kröll - Van Neynsel

"Bij Van Neynsel organiseren we ieder jaar een week waarop er op al onze locaties een Shiatsu stoelmassage van Helder Werk een hele dag aanwezig is voor onze medewerkers.

We werken al 4 jaar met grote tevredenheid samen met Helder Werk. Afspraken worden nagekomen en het contact is erg prettig. De Shiatsu stoelmassage wordt door onze (zorg) medewerkers erg gewaardeerd. Ik kan Helder Werk zeker aanbevelen."

Astrid Kröll | HR Adviseur bij Van Neynsel

Masseurs door heel NL
Tevreden klanten
Gegeven massages

Goed om te weten

Onze aanpak | maatwerk, holistisch & ontzorgd

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van Shiatsu stoelmassages. Onze persoonlijke en holistische aanpak zorgt ervoor dat elke deelnemer een unieke ervaring heeft, gericht op de behoeften van dat moment. Onze stoelmasseurs bieden niet alleen ontspanning, maar geven ook eenvoudige adviezen over gezond leven en gezond gedrag, waardoor eventuele klachten verminderd kunnen worden.

Het organiseren van een evenement of vitaliteitsprogramma kan veel werk met zich meebrengen, dat begrijpen we. Daarom ontzorgen we je volledig als het gaat om stoelmassages op locatie. Met onze ruime ervaring en een back-office team dat 5 dagen per week beschikbaar is, kunnen we snel schakelen. De stoelmasseurs worden van te voren duidelijk gebrieft over de achtergrond van het evenement en zorgen door hun persoonlijke aandacht voor een geslaagd evenement. 

We stemmen de stoelmassages af op jullie specifieke behoeften en de wensen van de deelnemers, die zich eenvoudig kunnen aanmelden via ons reserveringssysteem.

Een standaard stoelmassage duurt 20 minuten inclusief wisseltijd. Al vanaf 9 stoelmassages komen wij graag naar jullie toe op locatie om de stoelmassages te verzorgen.

Bekijk ook