Stoelmassage voordelen

De voordelen van Shiatsu stoelmassages voor jouw medewerkers

In de huidige tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het behouden en motiveren van talentvolle medewerkers cruciaal. Ook het welzijn van je personeel is hierin een belangrijke schakel. Het aanbieden van stoelmassages gaat verder dan een eenvoudig gebaar van waardering; het is een investering in hun algehele gezondheid en tevredenheid. 

We begrijpen de waarde hiervan als geen ander. Daarom bieden we stoelmassages aan die niet alleen voor ontspanning zorgen, maar ook een positieve impact hebben op lichaam & geest en daarmee de prestaties van je medewerkers.

Direct impact met een duurzaam effect

Uit ons onderzoek onder 3.500 medewerkers blijkt dat de effecten van stoelmassages direct merkbaar zijn en tegelijkertijd ook een lange termijn effect hebben. Maar liefst 79% van de deelnemers merkt een vermindering van klachten na de massage, terwijl 58% aangeeft zich over het algemeen beter te voelen en het gevoel te hebben minder snel te verzuimen dankzij regelmatige stoelmassages. Bijna alle deelnemers (97%!) ervaart een verhoogde mate van ontspanning en 89% is van mening dat de massages bijdragen aan hun algehele werkprestaties.

Voordelen stoelmassage op een rij:

  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Verbetert de flexibiliteit
  • Verlicht nek-, schouder- en rugklachten
  • Bevordert ontspanning en rust
  • Verhoogt de productiviteit en focus
  • Vermindert RSI-gerelateerde klachten
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Bevordert een gezonde werkhouding
  • Verhoogt het algehele welzijn en werkgeluk
Wendel Post - Arbounie

Op de vraag van medewerkers om stoelmassages te organiseren in het kader van ons Optimaal Werken programma hebben wij een fijne samenwerkingspartner gevonden in Helder Werk.

Wij zorgen dat er ruimten gereserveerd zijn op verschillende locaties verspreid over het land. Wij maken dat bekend aan de medewerkers en Helder Werk. En vanaf dat moment regelt Helder Werk de rest.

Deze samenwerking en het succes van het aanbod aan de medewerkers maakt dat het van een eenmalige actie nu een jaarlijks terugkerende activiteit is.

Wendel Post | Projectleider Optimaal Werken Arbo Unie

Masseurs door heel NL
Tevreden klanten
Gegeven massages

Goed om te weten

Effecten op lichaam en geest met Shiatsu stoelmassages

Bij een gewone stoelmassage ligt de focus meestal op het masseren van spieren en het bieden van ontspanning. Een Shiatsu stoelmassage gaat verder dat. Bij een Shiatsu stoelmassage maken we gebruik van de principes van de traditionele Japanse Shiatsu acupressuur, waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke drukpunten in het lichaam.

Door deze drukpunten te stimuleren, bevorderen we de energiecirculatie in het lichaam en helpen we blokkades op te heffen. Dit heeft niet alleen een ontspannend effect, maar stimuleert ook de zelfhelende kracht van het lichaam. Hierdoor worden klachten als gevolg van stress, spanning en een niet optimale werkhouding verminderd. Je medewerkers zullen de positieve effecten zowel lichamelijk als mentaal ervaren.

> Ga naar 'Stoelmassage voordelen'.

Bekijk ook